Výzva Provoz a údržba 2021

11.11.2020

Národní sportovní agentura zveřejnila novou výzvu pro rok 2021.

 

Výzva je určena na podporu provozovatelů sportovních zařízení z řad neziskových sportovních organizací. Jedná se o podporu, která byla v předchozích letech poskytována v rámci výzev Můj klub.

Znění Výzvy Provoz a údržba 2021 včetně příloh ke stažení zde: https://agenturasport.cz/dotace/provoz-a-udrzba-2021/

 

Lhůta pro podání žádostí je stanovena od 23.11.2020 od 12 hod. do 14.12.2020 do 17 hod.


Účelem Výzvy je podpora sportovních organizací – provozovatelů sportovních zařízení, a to prostřednictvím podpory provozování a udržování sportovních zařízení, včetně podpory udržování technických prostředků, strojů a zařízení přímo souvisejících s provozem sportovního zařízení.

Oprávněným žadatelem jsou spolky, pobočné spolky a další neziskové organizace, jejichž předmětem je činnost v oblasti sportu a jsou provozovatelem sportovního zařízení, přičemž dané sportovní zařízení je buď v jeho vlastnictví, nebo je má v nájmu, výpůjčce či pachtu, a to soustavně alespoň od 1. ledna 2020. O dotaci nemohou žádat obchodní společnosti (např. a.s., s.r.o. a podobně).

 

Sportovním zařízením se pro potřeby Výzvy rozumí sportovní zařízení dle § 2 odst. 5 zákona o podpoře sportu, tj. objekt, pozemek, vodní plocha, budova nebo jejich soubor sloužící výhradně nebo převážně pro provozování sportu, které je provozuschopné a pro provozování sportu využívané. Maximální výše dotace na jedno sportovní zařízení je stanovena na 10 000 000,- Kč. Dotace může činit max. 50 % celkových nákladů souvisejících s provozem sportovního zařízení.



Sdílet: