26 atletů plzeňské škodovky je v reprezentačním výběru pro rok 2021.

  • Aktuality
  • 26 atletů plzeňské škodovky je v reprezentačním výběru pro rok 2021.
21.01.2021

Kvalita plzeňského atletického klubu je vidět nejen v počtu vybojovaných individuálních i týmových medailí na jednotlivých republikových šampionátech, ale také v počtu atletů, kteří mají čest reprezentovat Českou republiku na mezinárodních závodech. Z našeho klubu je na rok 2021 zařazeno Českým atletickým svazem do reprezentačních výběru všech kategorií hned 26 závodníků. Plzeň se tak stala třetím největším potenciálním ,,dodavatelem,, reprezentantů v zemi, hned za profesionální Duklou Praha a USK Praha.

 

Plzeňské tréninkové podmínky, filozofie klubu i před rokem vybudována atletická akademie nabízí další úspěšnou cestu všem atletů, jak se stát reprezentantem i mimo plně profesionální kluby v Praze. Pozornost je nutno věnovat také složení, které je napříč disciplínami i kategoriemi. Od žen po žákyně byly do výběru zařazeny Lenka Valešová, Tereza Petržilková, Tereza Hrochová, Tereza Jonášová, Barbora Tichá, Tereza Schejbalová, Anna Suráková, Linda Hettlerová, Linda Suchá, Barbara Píchalová, Petra Sičaková, Valerie Dzurová, Ema Zvěřinová a Viktorie Jánská. V mužských kategoriích je seznam neméně krátký: Radek Jůda, Jakub Forejt, Michal Forejt, Filip Ličman, Jan Štefela, Kryštof Kozač, Jakub Rež, Tomáš Nový, Jakub Peterka, David Kurfürst, Tomáš Koza a Kryštof Skala.

 

Toto opravdu vysoké číslo dokazuje sílu  klubu a jeho výborné atlety, kteří doufejme budou moci letos reprezentovat nejen Českou republiku, ale i výsledky naší společné práce. Zase můžeme být všichni v klubu společně se všemi našimi partnery a fanoušky chvilku na něco pyšní. Děkujeme za podporu


Sdílet: